Snack77 in Goes

Cafetaria & BroodjesExpress

Snack77 sinds 2010!

Op 1 oktober 2010 zijn wij begonnen met Snack77 in onze oldtimer frietkar. Wij stonden wekelijks op diverse standplaatsen in de Gemeente Goes. De wens kwam al snel om klanten te kunnen ontvangen en hen van een Bourgondische maaltijd te voorzien.

Na een half jaar kwam de mogelijkheid om in ‘s-Heerenhoek een bestaande snackbar over te nemen. Daar zijn wij begonnen met het bakken van verse friet en het verzorgen van belegde broodjes. Hier hebben wij met veel plezier ongeveer 2 jaar verse friet en broodjes verkocht.

Aangezien wij zelf uit Goes komen was het onvermijdelijk om naar Goes te komen. Op 1 augustus 2013 hebben wij dan ook de deuren van ons eerste cafetaria te Goes geopend aan de Singelstraat 19. Vanaf dat moment ging het in een sneltreinvaart!

In april 2014 werden wij door het AD met het cijfer 8 verkozen tot de beste verse friet van Zeeland. Met als gevolg heel veel aandacht in de pers en op de locale televisiezenders. Aansluitend in augustus 2014 werd Cafetaria Snack77 ook nog verkozen met het cijfer 7,5 tot de beste verse friet van Goes door de PZC.

Gerard Schilte

Mede door deze aandacht maar ook door ons enthousiaste team hebben wij in een zeer korte tijd naam gemaakt in Goes. Onze prioriteit is het verkopen van kwaliteit voor een normale prijs met een Bourgondische inslag. 

Omdat de vraag naar bezorgen toenam en het pand aan de Singelstraat zich daar niet optimaal voor leende, hebben we per januari 2016 een tweede pand in Goes geopend aan de Oostsingel.